10 písniček, při kterých mě baví cvičit

Neznám nic lepšího, co by mě povzbudilo při výkonu, než je dobrá hudba. Nezáleží na tom, jestli jdu běhat nebo třeba šlapu na rotopedu či cyklotrenažeru. Vybral jsem proto deset písniček, které momentálně nesmí při mém cvičení chybět. K tomuto článku mě inspirovala soutěž Eurovision Song Contest, která se minulý týden konala ve Vídni a ve které se představilo čtyřicet písní z celé Evropy a Austrálie. I tam jsem totiž našel zajímavé hity, které můžou obohatit váš cvičební playlist.

Správně zvolená hudba dokáže při běhu motivovat k lepšímu výkonu. Zdroj: Photl.com

Måns Zelmerlöw - Heroes

Jakou jinou písničkou bych měl začít náš seznam než tou, která Eurovision Song Contest 2015 vyhrála. Písnička od sympatického švédského zpěváka vás pořádně nakopne. A navíc. Kdo by při cvičení nechtěl slyšet, že je hrdina?

Walk The Moon - Shut Up and Dance

Písnička plná energie od americké skupiny Walk The Moon. A nemusíte na ni ani tancovat, prostě bez výmluv a jde se cvičit!

Sheppard - Geronimo

Rychlá písnička od skupiny Sheppard přímo vybízí ke sprintu. A když se zaposloucháte do příjemné melodie, tak určitě i zapomenete na to, že vás hrozně bolí nohy.

Mark Ronson ft. Bruno Mars - Uptown Funk

Na tuto skladbu předvedl americký mladík Carson Dean skvělou choreografii na běžeckém pásu. Do své kampaně ji zapojila i Michelle Obama. Tak proč ji nepřidat do playlistu?

Monika Linkytė and Vaidas Baumila - This Time

Další skladba, kterou jsem objevil díky Eurovision Song Contest. Písnička od této litevské dvojice si mě získala svou melodií. Je úplně ideální na letní běh přírodou.

Fergie ft. Q-Tip, GoonRock - A Little Party Never Killed Nobody

Malá párty sice ještě nikoho nikdy nezabila, ale pokud jste se na ní přejedli, je potřeba získané kalorie spálit. A třeba při cvičení na tento song zpytujete svědomí a příště si dáte na talíř méně pochoutek.

Maroon 5 - Sugar

Cukr. Největší nepřítel všech, co se snaží o zdravý životní styl. Tak proč si jeho spalování nezpříjemnit písničkou od americké skupiny s frontmanem Adamem Levinem, který má dokonalou figuru, kterou mu jistě mnozí muži závidí.

The Royal Concept - On Our Way

Další píseň plná energie, která vás rozproudí i při ranním běhu. Jste přece na cestě za krásnou postavou!

NONONO - Pumpin Blood

Tento hit možná znáte z reklamy na vlasové produkty. Nám se ale na tuto melodii skvěle cvičí. Tak si oblečte věci na cvičení a rozprouděte krev!

Meghan Trainor - All About That Bass

Cvičíte, jíte správně a stále nemáte vysněné míry? Meghan Trainor vám v tomto hitu připomene, že to ani není potřeba. A pokud vás někdo za vaše křivky kritizuje, zanotujte mu refrén z této písně.


A jaké písničky posloucháte při cvičení vy? Podělte se o svůj názor v komentářích!

Okomentovat

0 Komentáře