Pět tipů, jak přežít silvestovskou párty bez nutnosti povolovat opasek

Chystáte se na Silvestra vyrazit do klubu, nebo jen tak k přátelům na oslavu? Určitě na vás čeká mnoho lákadel v podobě nezdravého jídla a pití. Jak tento den přežít a nepřibrat několik kilo, když už jste se přes Vánoce udrželi? Nebojte, nemusíte si lepit přes ústa pásku, abyste nic nejedli. Stačí se jen držet několika pravidel, které doporučuje třeba i americký trenér Bob Harper, kterého můžete znát třeba z reality show The Biggest Loser.
Nebojte se vyrazit na párty. Zdroj: Tumblr.com

1) Oblečte si něco těsného

Nejen, že na vás všichni budou moct oči nechat, ale těsné oblečení vás bude nutit také k tomu, abyste se drželi na uzdě. Nechcete přece riskovat, že se vám v polovině večírku začne rýsovat v oblasti břicha jeden velký kopec.
 

2) Vždy jezte z malého talířku

Prázdný talíř nevypadá dobře. A když si vezmete velký, je na něm spousta místa pro jídlo. Stačí si proto vzít menší talířek, kam se vám vlezou jen dva chlebíčky. A také je potřeba nechodit si stále přidávat. Držte se proto od stolu s občerstvením trochu dál, nebude vás tolik lákat.

3) Necpěte se ke stolu s občerstvením jako první

Hostitel pro vás určitě nachystá spoustu lákavého jídla, které by bylo škoda neochutnat. Ale jak budou pokrmy vypadat, až se na nich vyřádí další hosté? Na probranou salámovou mísu se vrhnete asi s menším nadšením než na tu pěkně nachystanou. Pokud se tedy chystáte na raut, vyplatí se chvíli počkat.

4) Řeďte alkohol vodou 

Proč kazit něco tak skvělého, jako je víno, obyčejnou vodou? Jednak se pomaleji opijete, jednak vás to bude stát také méně kalorií. Je chyba myslet si, že přibíráte jen z jídla. Právě alkohol v sobě obsahuje spoustu kalorií, které budete v posilovně potit ještě dlouho.

5) Snažte se hýbat

Nikdo vás samozřejmě nenutí začít uprostřed párty dělat dřepy a kliky. Spalovat se dá také tancem. A celkem dobře. Pokud tedy na párty hraje hudba, určitě nestůjte bokem a vrhněte se na parket. Třeba si svými pohyby i někoho získáte.

Okomentovat

0 Komentáře