Dejte mi pět tipů, jak žít zdravě, vyzývá v kampani Michelle Obama

Beyonce, Ellen DeGeneres nebo Ryan Seacrest. To jsou jen některé celebrity, které přijaly výzvu první dámy Spojených států Amerických a zapojily se do projektu #GimmeFive. Ten Michelle Obama spustila u příležitosti pátého výročí jejího projektu Let's Move, jehož cílem je bojovat s dětskou obezitou v Americe.

Michelle Obama si zatancovala s Ellen DeGeneres na píseň Uptown Funk. Zdroj: Warner Bros

V projektu #GimmeFive požádala manželka amerického prezidenta veřejnost, aby se s ní podělili o pět tipů pro zdravý životní styl. Všechny příspěvky mají lidé posílat přes Twitter, Vine, Instagram nebo Facebook a označit je hashtagem #GimmeFive.

K výzvě se připojil například herec a moderátor Mario Lopez. „Vždycky s sebou noste lahev vody a zůstaňte hydratovaní. Mějte po ruce zdravé svačinky, jako banány nebo mandle, což vám zabrání jíst nezdravé jídlo. Místo jízdy výtahem běžte po schodech. Zaparkujte auto daleko od vchodu a projděte se. A nezapomínejte se každý den hýbat," poradil Lopez.

Obama zároveň prostřednictvím sociálních sítí oslovila několik celebrit, aby udělaly pět cviků a poslaly výzvu dál. Moderátor American Idol Ryan Seacrest tak udělal pět angličáků a předal štafetu zpěváku Nicku Jonasovi, zpěvačka Beyonce zase předvedla, jak posiluje.



Obama vyzvala do tance i populární moderátorku Ellen DeGeneres. V její talk show dámy předvedly choreografii na hit Uptown Funk od Bruna Marse, která je na videu níže.


Máte i vy tipy, jak se udržet ve formě? Podělte se o ně i v komentářích.

Okomentovat

0 Komentáře