Sestavte si domácí trénink na pár kliknutí. S aplikací QUICKSTART

Zacvičit si v pohodlí domova je pro mnohé lepší než zajít do přeplněné posilovny. Jenže ne všichni si dokážou sestavit trénik tak, aby byl účinný. Právě na ně mysleli tvůrci cvičebních aplikací pro chytré telefony. Jednou z nich je jednoduchá aplikace QUICKSTART, která vám vytvoří trénink na míru na tři kliknutí. A právě na ni se zaměřím v dnešním článku.

Aplikace QUICKSTART se ovládá intuitivně.

Sestavení tréninku na daný den je snadné a intuitivní. Stačí, abyste zadali, jaké vybavení máte doma k dispozici, kolik minut chcete cvičit a jak intenzivní trénink si přejete. Aplikace vám poté vygeneruje sadu cviků.

Nemáte doma žádné vybavení? Nevadí. Můžete cvičit i s vlastní váhou. Nebo vždy vyberte jen některé cvičební pomůcky. Sestavíte si tak vždy originální trénink.

Nebojte se ani toho, že vám nic neříkají anglické názvy cviků. Každé posilování totiž doprovází video, takže vidíte, jak máte správně cvičit. Anglický hlas vám pak říká, kdy máte odpočívat. Občas vás také povzbudí, což je zejména ke konci příjemné.

Po dokončení cvičení aplikace zapíše vaše skóre a vy pak sledujete, jak se postupem času zlepšujete.

Více funkcí aplikace QUICKSTART nemá. Nemůžete si tak například pustit ke cvičení vlastní hudbu. Podle mě to ale pro začátečníky úplně stačí. Získáte cvičení přesně na míru v pohodlí svého domova. Aplikaci proto jednoznačně doporučuji.

Jedinou nevýhodou je dostupnost. Stáhnete ji pouze pro systém iOS. V App Store je ale k dispozici zdarma.

Používáte ke cvičení nějaké aplikace? Napište mi to do komentářů!

Okomentovat

0 Komentáře