5 fitness YouTube kanálů, které se vyplatí sledovat

Cvičit podle videa je vždy jednodušší, než když si jen přečtete název cviku a jeho popis. Proto jsou v současnosti populární fitness youtubeři, kteří točí videa s různými cvičebními sestavami. K tréninku přidají i vhodnou hudbu. Vy pak jen stisknete tlačítko pro přehrávání a už pracujete na postavě snů. Abyste věděli, kde čerpat inspiraci pro své cvičení, sestavil jsem seznam 5 fitness YouTube kanálů, které se podle mého názoru vyplatí sledovat.

Fitness Blender je projekt manželů, kteří nabízí kompletní cvičební programy. Zdroj: FitnessBlender.com

Blogilates

Cassey a její program Blogilates jsem už představoval v samostatném článku. Tato na první pohled drobná dívka vás dostane svými intenzivními tréninky. Na své si přijdou ti, kteří chtějí spalovat tuky, i ti, kteří touží posilovat. Cassey navíc pravidelně připravuje různé cvičební výzvy, takže se s ní dostanete rychle do formy.

Bikini Model Fitness

Kanál Bikini Model Fitness potěší zejména pány. Cvičí zde totiž opravdové modelky. Ale nenechte se zmást! Nečeká vás žádné jednoduché cvičení. Modelky na svých postavách tvrdě dřou a ukážou vám, jak to dělají. Pokud tedy uvažujete o dráze modelingu, začněte cvičit podle tohoto kanálu.
   

BeFit

Známí trenéři a populární cvičební programy. To je kombinace, kterou přináší kanál BeFit. Najdete na něm například populární program 30 Day Shred od Jillian Michaels. Kromě cvičení najdete na kanálu BeFit i tipy pro zdravý životní styl.

Fitness Blender

FitnessBlender je projekt manželů Daniela a Kelli, kteří pracují jako osobní trenéři. Na jejich kanálu najdete videa na posilování všech partií těla. Na svém webu dokonce sestavili několik cvičebních plánů. Stačí tedy přijít, vybrat si obtížnost a cíl tréninku a začít cvičit.  

POPSUGAR Fitness

Magazín POPSUGAR se věnuje různým tématům a fitness je jen jedním z nich. Jejich kanál POPSUGAR Fitness nabízí videa se cvičením i zajímavá videa o něm. V poslední době mě na kanálu zaujalo video, které mapuje 100 let fitness trendů.


Doufám, že jste v článku našli inspiraci pro své domácí cvičení. A pokud ne, stačí zadat do YouTube slova jako fitness nebo workout. Mezi širokou nabídkou cvičebních programů si určitě vyberete.

Jaké fitness YouTube kanály sledujete vy? Těším se na vaše tipy v komentářích!

Okomentovat

2 Komentáře

  1. Sleduju všechny kanály :) Za mě je nejlepší Popsugar :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, jo, Popsugar je super, že tam je i dost té zábavy. :-)

      Vymazat