Tipy na vánoční dárky pro fitness nadšence 3: Nakupujeme dárky na poslední chvíli

Štědrý den je tady za méně než 48 hodin. Pokud stále nemáte dárky, je nejvyšší čas je nakoupit. Ale nezoufejte. I v časové tísni seženete díky internetu a prodlouženým otevíracím dobám obchodů poměrně dobré věci. Jen si na ně možná trochu déle postojíte ve frontě. Čím tedy potěšit fitness nadšence na poslední chvíli? Sepsal jsem pro vás několik tipů.

Dárky seženete i deset minut před slavnostním rozbalováním. Zdroj: Freeimages.com

E-shopy s osobním odběrem

Pokud jste se na základě minulých tipů rozhodli darovat fitness náramek, narazíte na to, že ve většině kamenných prodejen nejsou k dostání, nebo mají jen málo druhů. Využijte proto nákupu v e-shopu. Doručení poštou už sice nestihnete, spousta obchodů ale stále garantuje dodání na pobočku. A ty mají otevřené i 24. prosince.

Najděte tedy takový obchod, ideálně se přesvědčte (třeba dotazem e-mailem nebo na Facebooku), že je schopný dodat vám zboží do Vánoc, a objednávejte! Počítejte ale s tím, že si na pobočce vystojíte frontu, protože podobný problém neřešíte sami.

Mezi e-shopy, které ještě stále garantují dodání na pobočku do Vánoc, nebo zboží na pobočce mají, patří Alza.cz nebo Insportline.cz.

Kamenné obchody s prodlouženou otevírací dobou

Pro ty, kteří ještě stále nemají dárky, jsou tady i obchody s prodlouženou otevírací dobou. Typicky fitness prodejny v nákupních centrech. Musíte ale počítat s tím, že se kromě množství lidí v samotném obchodě setkáte i s přeplněnými autobusy nebo problémem zaparkovat.

Navíc nemáte jistotu, že vámi vybraný dárek v prodejně seženete. Dobré je proto ještě před návštěvou do obchodu zavolat a případně si nechat zboží odložit. Jinak se může stát, že absolvujete celou cestu zbytečně.
Dobře v tomto případě mohou posloužit drobní prodejci, o jejichž prodejně ani nevíte. Zapátrejte na internetu, jestli někdo takový ve vašem okolí není. Pravděpodobně jeho obchod nebude znát moc lidí, takže se vyhnete frontám. Navíc máte větší šanci, že seženete, co potřebujete.

Pokud byste ale byli v koncích, stále můžete koupit dárkovou kartu do obchodu nebo rovnou celého nákupního centra. Čím větší možnost výběru obchodů pro uplatnění dárkové karty obdarovaný dostane, tím lépe. Není totiž vázaný sortimentem jedné prodejny. 


Poukazy na služby nebo kupony ze slevových portálů

Pokud jste v úplné časové tísni a do obchodu se nedostanete, řešením je poukaz na fitness službu koupený on-line. Příkladem je permanentka do fitness centra nebo poukaz ze slevového portálu. Seženete je klidně i deset minut před rozbalováním dárků. Jednoduše službu zaplatíte a doma poukaz vytisknete.
Nevýhodou těchto dárků je, že vždy vybíráte z velmi omezeného počtu možností. Ne všechna fit centra totiž tuto možnost mají. A na slevovém portálu vybíráte vždy jen z v lepším případě desítek aktuálních nabídek, takže se obdarovanému nemusíte trefit do vkusu. 

Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv z těchto dárků, doufám, že uděláte obdarovanému radost. A příště si třeba vzpomenete, že máte jít nakupovat dřív.

Máte už všechny dárky, nebo ještě potřebujete jít něco dokoupit? Napište mi do komentářů!

Okomentovat

0 Komentáře