Cvičení v karanténě zdarma: Jak být fit, i když musíme zůstat doma?

Fitness centra jsou zavřená, ze všech stran slyšíme, že máme zůstat doma. Ne všichni ale vlastníme rotopedy, posilovací stroje či běžecké pásy. I přesto chceme zůstat i v období lockdownu fit. Naštěstí máme internet, kde se nachází spoustu videí s různými cviky. Pro inspiraci jsem několik z nich vybral.

Zdroj: Ketut Subiyanto, Pexels.com.

Place 4 People

Place 4 People je nově otevřené taneční studio, které se rozhodlo, že v době karantény poskytne lidem několikrát týdně lekce zdarma. Díky nim se můžete naučit latinu, standard, street dance, ale také se jen protáhnout. Mezi vyučující patří třeba aktuální vítěz soutěže StarDance Dominik Vodička. Všechny lekce najdete na Facebooku.

 

Blogilates

Cassey z Blogilates je velmi známá, dokonce jsem se o ní v minulosti zmínil i na blogu. Její pozitivní přístup a rozmanité cviky se těší velké popularitě sledujících po celém světě. Pokud jste ještě neviděli ani jedno její video, možná je teď ten pravý čas!

 

Jany Landl

Slovenský trenér Jany Landl se dostal do povědomí veřejnosti díky soutěži Najväčší víťaz (The Biggest Loser). V první vlně karantény nabízel sledujícím na Instagramu každý den hodinové cvičení. Poté si vytvořil placené on-line tréninky. I přesto ale několik lekcí uvolnil zdarma na svůj YouTube kanál.

 

Natyla a David

Videa s různými cviky na doma natočila letos i youtuberka Natyla s trenérem Davidem. U krátkých cvičení se pořádně zapotíte a vytvarujete si i postavu. Velkou výhodou je, že videa ukazují i modifikace cviků, takže se do nich můžou pustit i začátečníci.

Máte nějaké tipy na cvičení doma? Podělte se s ostatními v komentářích!

Okomentovat

0 Komentáře