Jillian Michaels představila aplikaci pro chytré telefony. Nabízí v ní bezplatné tréninky

Chtěli jste někdy zkusit trénink s Jillian Michaels? Teď máte možnost. Uznávaná trenérka připravila aplikaci pro chytré telefony, která pomůže s cvičením úplně každému.

Pokud se vám nechce za používání platit, vyzkoušejte sedmiminutové tréninky.

Michaels sestavila program pro začátečníky, otce, nastávající nevěsty nebo ty, kteří se chtějí dostat do formy před začátkem plavkové sezóny. Spolu se cvičením nabízí také tipy na zdravá jídla a možnost sledovat pokroky. To vše od dvou set korun za měsíc.

Pokud se vám nechce platit, můžete využít sedmiminutové cvičební programy úplně zdarma. Na výběr máte z kardia, posilování břišních svalů, celého těla... Michaels v nich nabízí přes 550 cviků, ze kterých se každý den sestaví trochu jiný trénink.

Oceňuji, že si ke cvičení můžete pustit vlastní hudbu, takže vám stále dokola nezní jen stejných pár tónů. Takže i když se časem cviky začnou opakovat, není to tak jednotvárné, jako kdybyste si neustále dokola pouštěli cvičební DVD.

Já jsem vyzkoušel cvičení na posilování břicha. Musím říct, že i když se sedm minut zdá jako krátká doba, pořádně jsem si dal do těla. Na efekt si ale budu muset asi ještě nějakou dobu počkat.

Pokud hledáte aplikaci, se kterou vás cvičení nebude nudit, můžu My Fitness by Jillian Michaels doporučit. Dostupná je pro telefony s Androidem i iOS.

Cvičíte s Jillian Michaels? Dejte mi vědět do komentářů!

Okomentovat

0 Komentáře