Kvalitní potraviny každý měsíc až ke dveřím? To jsou Zajíci v krabici

Krabičky s překvapením znají asi všichni. Populární jsou zejména kosmetické boxy, kdy každý měsíc dívky a občas i muži obdrží několik produktů pro zkrášlení. Věděli jste, že existují i krabičky s jídlem? Známý je například Brandnooz box. Dnes vám ale chci představit jeho zdravější alternativu, která mě zaujala.

V boxu najdete vždy šest a více výrobků. Zdroj: Facebook / Zajíci v krabici

Krabička se jmenuje Zajíci v krabici. Vytvořili ji dva mladí lidé - Vašek a Petra, kteří chtějí rozšířit konzumaci kvalitních potravin. Do boxu každý měsíc naskládají šest nebo více výrobků v hodnotě minimálně 350 korun, které neobsahují umělé konzervanty, barviva, glutamáty nebo umělá sladidla. Dočkáte se tak opravdové chuti.

Kromě jídla v boxu najdete i recepty, což je skvělé zejména proto, že občas objevíte v krabici potravinu, se kterou byste si nevěděli rady. Takto můžete vyzkoušet přiložený recept a třeba se z něj stane vaše nové oblíbené jídlo. Všichni, co si hlídají kalorie, pak určitě ocení rozepsané nutriční hodnoty. Jelikož v boxu někdy narazíte na potravinu, kterou v supermarketu nekoupíte, čeká vás i tip, kde ji můžete koupit.

Oproti Brandnooz boxu, ve kterém často najdete potraviny, které rozhodně nejsou vhodné pro zdravý životní styl, se Zajíců v krabici nemusí bát ani lidé, co drží dietu. Tvůrci mysleli i na celiaky a nejednou do krabice přidali bezlepkový výrobek.

V minulosti jste v boxech mohli najít třeba zeleninové chipsy, kešu máslo, kokosovou mouku, müsli Mixit nebo semínka Chia.

Zajíce v krabici můžete nezávazně vyzkoušet na měsíc za 350 korun, nebo si objednat tříměsíční předplatné za 1020 korun (340 korun za box). Můžete si koupit i šestiměsíční předplatné za 2040 korun (340 korun za box). Více informací o Zajících v krabici se dozvíte na webových stránkách nebo na Facebooku.

Okomentovat

0 Komentáře